ويامگ ويامگ .

ويامگ

لاغري با سركه سيب


سركه سيب يكي از خوراكي هايي است كه تاثير بسياري در لاغري و كاهش وزن دارد.

 

مواد لازم براي لاغري با سركه سيب
۳ قاشق سركه سيب

آب ليمو ۱ قاشق غذاخوري

 

طرز تهيه معجون لاغري با سركه سيب
همه  مواد را داخل فنجان مخلوط كنيد.

اين تركيب را هر روز صبح قبل از صبحانه به مدت ۳۵ روز مصرف كنيد. در حقيقت اين نسخه براي كاهش ۴ كيلو وزن بدن در مدت ۳۵ روز است.

اين نسخه بسيار عجيب عمل مي كند . مخصوصا اگر با رژيم باشد.

بهتر است سركهسيب با يك ليوان بزرگ آب رقيق شود؛ بهتر است يك يا دو قاشق سوپخوري سركه سيب به يك ليوان آب اضافه شود.

در طول استفاده از اين نسخه و حتي روش هاي ديگر لاغري حتما شكر را از رژيم غذايي خود حذف كنيد و حداقل يك ساعت در روز ورزش نماييد.

 

طرز تهيه سركه سيب براي لاغري

سركه يك فراورده است طبيعي كه براي مصارف مختلف از آن استفاده مي شود مانند خواراكي و پزشكي و پاك كنندگي در مطالب زير طرز تهيه سركه سيب به چند روش مختلف آموزش داده خواهد شد لطفا ادامه مطالب را بخوانيد.

 

روش اول براي طرز تهيه سركه سيب

ابتدا سيب ها را كاملا تميز بشوييد

آنها را به چهار قاچ تقسيم كنيد و هسته ها و دم آن را جدا نماييد

يك سطل آماده كنيد و سيبها را درون آن بريزيد .

يك قاشق مخمر نانوايي را با آب گرم حل كنيد و به سيب ها اضافه كنيد و يا مي توانيد به اندازه يك كف دست نان روي آنها قرار دهيد .

روي ظرف را تا جايي كه ¼ ن خالي بماند زيرا بر اثر تخمير بالا مي آيد و از ظرف سر ريز نشود .

به مدت۷ تا ۸ ماه با آن كاري نداشته باشيد تا عمل تخمير صورت بگيرد .

بعد از آن مدت مواد را صاف مي كنيم.۵-مواد صاف شده را درون شيشه مي ريزيم بعد از مدت پانزده روز آن را استفاده مي كنيم.

 


سركه سيب يكي از خوراكي هايي است كه تاثير بسياري در لاغري و كاهش وزن دارد‎

 

روش دوم طرز تهيه سركه سيب فوري

ابتدا سيب ها را كاملا تميز بشوييد .

آنها را به چهار قسمت تقسيم كرده و هسته و دم ان را جدا كنيد .

آب سيب ها را به وسيله ي آبميوه گيري بگيريد .

آب سيب ها را درون ظرف مورد نظرتان بريزيد و به ازاي هر كيلو آب سيب يك ليوان سركه سيب اضافه كنيد .

ظرفتان را به مدت ۴۰ روز در جاي گرم قرار دهيد در اين روش به آب نياز نداريد و بعد از چهل روز بدون صاف كردن مورد استفاده قرار مي گيرد.

 

روش سوم طرز تهيه سركه سيب درختي

ابتدا سيب ها را كاملا تميز بشوييد .

آنها را به چهار قسمت تقسيم كنيد و هسته و دم ان را جدا كنيد.

سيب ها را داخل ظرف بريزيد و نصف ظرف را آب پر كنيد و به ازاي هر ۳ كيلو سيب ۱ كيلو سركه سيب اضافه كنيد .

البته مي تونيد از سركه انگور ويا گلابي نيز استفاده كنيد

ظرف را طوري پر كنيد كه ¼ آن خال بماند تا عمل تخمير به درستي انجام شود .

ظرفتان در جايي گرم قرار دهيد .

هفته اي يك مرتبه مواد را زير و رو كنيد وقتي مواد كاملا بالا آمد آن را صاف كرده و در ظرف بريزيد بعد از ۲۰ روز آماده مصرف است.

 

روش چهارم براي طرز تهيه سركه سيب

مانند مراحل بالا سيب ها را بشوييد و خرد كنيد و هسته و دم آن را بكنيد .

سيب ها را با دستگاه چرخ گوشت چرخ كنيد .

به ازاي هر كيلوگرم سيب چرخ شده يك ليوان سركه به آن اضافه كنيد .

مواد را در ظرف مورد نظر ريخته و در جاي گرم قرار دهيد .

دو ماه به مواد دست نزنيد بعد از آن مواد را صاف كنيد و در جايي بهداشتي قرار دهيد بعد از مدت ۱۵ روز قابل استفاده مي باشد.

 

روش پنجم درست كردن سركه سيب

سيب ها را بشوييد و دم و هسته ان را جدا كنيد .

سيب ها را چرخ كنيد.

يك يا دو قاشق مخمر نانوايي را با آب ولرم مخلوط كرده وبه مواد اضافه كنيد براي ۴ تا ۵ پنج كيلو سيب چرخ شده .

مخلوط را در ظرف بريزيد و در جايي گرم قرار دهيد.

مدت ۲ الي ۳ هفته مرحله الكلي و به همين زمان يعني ۲ الي ۳ هفته بعد هم به ترشي مي رسد و به سركه سيب تبديل مي شود.

منبع: فارسي كلاب


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۲۱:۱۹ توسط:محمود موضوع: نظرات (0)